top of page

Gala Nomenaments Falla Oeste 2014


Dissabte 15 de Febrer en els Salons Ona Ogisaka Garden Dénia es va celebrar la primera edició de la Gala de Nomenaments de la Falla Districte Oeste de Dénia, gala on es reconeix públicament la labor de fallers i no fallers que han contribuit i continuent contribuint en fer la Falla Oeste més i més gran.

En aquesta edició, coincidint amb els 66 anys de història de la nostra comissió, s'otorgaren la Menció Honorifica 2014 als Germans Colomina de Gandia per la trajectòria professional i personal junt a la nostra comissió carrega d'èxits. La Menció Exemplar va recaure en Salvador Contri Ivars, faller del Districte. A continuació es va fer entrega dels Pergamins acreditatius als nostres càrrecs Leyre, Joan, Marta i David.

Des de aquestes linies volem agraïr l'assistència de la Familia Colomina, exfallers, simpatizants, fallers i amics d'altres falles i a la comissió per la seua implicació amb la nostra falla. Cavalquem per la festa!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page