top of page

Les Falles 2014 ja han arribat


El passat diumenge 23 de Febrer, vam començar la jornada fallera amb una fantàstica paella al Casal Pascual García per a tots els fallers i falleres que van assistir a celebrar l'arribada de les Falles 2014, el día de la Crida i el Pregò.

Abans de la crida, els barri de l'Oeste va representar el seu bàndol faller amb motiu de l'arribada de les Falles 2014, tenint com a protagonistes a Cristina Benavente i Maria Perles.

En acabar la resta de bàndols fallers de la ciutat, la comissió es dirigí a les muralles del Castell per assistir a la crida i el pregó que les nostres FFMM i Pregoner tenien preparat. Des de aquestes linies sols queda dir que veins, fallers d'altres districtes, visitants i amics esteu convidats a gaudir de les Falles al barri del Oeste. Cavalquem per la festa!

Més fotografíes en l'àlbum "Bandols, Crida i Pregó 2014"


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page