El Casal es converteix en un taller carrosser


Les Carrosses de Dénia, Festa d'Interés Túristic Provincial, son un fet destacat de les Festes Majors de la nostra ciutat i es per aquesta raó juntament amb la llarga i exitosa trajectòria carrossera de la nostra comissió, per la qual ha sigut el tema triat per a engalanar el nostre Casal per participar en el concurs de casals fallers engalanats 2014 de la Junta Local Fallera.

Durant els dies 25 i 26 de Febrer el Casal Faller Pascual García de la Falla Oeste es transforma en un taller carrosser on no falta detall per explicar el procés de creació d'una carrossa: com fer cucuruxo, boleta, la desfilada, la temàtica d'una carrossa o els premis estàn representats.

Des de açí convidar-vos a gaudir en persona del casal o podeu fer una ullada a través del àlbum de fotografies "Casal Engalanat 2014". Cavalquem per la festa!

#2014 #casalpascualgarcía #falles

Entradas Recientes

Ver todo