top of page

El Casal es converteix en un taller carrosser


Les Carrosses de Dénia, Festa d'Interés Túristic Provincial, son un fet destacat de les Festes Majors de la nostra ciutat i es per aquesta raó juntament amb la llarga i exitosa trajectòria carrossera de la nostra comissió, per la qual ha sigut el tema triat per a engalanar el nostre Casal per participar en el concurs de casals fallers engalanats 2014 de la Junta Local Fallera.

Durant els dies 25 i 26 de Febrer el Casal Faller Pascual García de la Falla Oeste es transforma en un taller carrosser on no falta detall per explicar el procés de creació d'una carrossa: com fer cucuruxo, boleta, la desfilada, la temàtica d'una carrossa o els premis estàn representats.

Des de açí convidar-vos a gaudir en persona del casal o podeu fer una ullada a través del àlbum de fotografies "Casal Engalanat 2014". Cavalquem per la festa!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page