top of page

Nit de germanor fallera


El passat dissabte 1 de Març es va celebrar el tradicional Sopar de Germanor de les Falles de Dénia que organitza la Junta Local Fallera en la carpa de Torrecremada. Com no podía ser d'altra manera, la nostra comissió no va fallar a la cita per començar de la millor manera les Falles 2014.

La presentació infantil 2014 "Rompe Ralph" de la nostra falla es va emportar el tercer premi de Presentacións Falleres infantils, premi otorgat amb el banderí acreditatiu que van arreplegar els càrrecs infantils Joan i Leyre. A pesar de l'espectacular presentació gran "Circ du Solei", els dos ninots presentats per els nostres artistes Luis Palacio i Jose Serra, i Enric Ginestar a l'exposició del ninot, o la resta de concursos als que la nostra falla ha estat present, tota aquesta labor no va ser recompensada amb un banderí peró si per la comissió que està molt s'atisfeta i orgullosa del treball realitzat durant aquest exercici.

Des de açí volem agraïr a tota la comissió i amics que van assitir anit al Sopar de Germanor junt a la nostra falla i esperar-vos en tots els actes que tenim preparats per a aquestes Falles 2014. Podeu trobar més fotografies en l'àlbum Sopar de Germanor. Cavalquem per la festa!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page