top of page

Homenatge a la Bandera


Com marca la tradició fallera de Dénia, la setmana previa a la plantà dels monuments de la ciutat, es celebra el Dia de la Bandera de la Falla Oeste.

El passat diumenge 9 de març del 2014 les Falles de Dénia van acompanyar a la comissió del Districte Oeste en el nostre homenatge a la Bandera fundacional de la Falla. Un gran ambient de falles va marcar la jornada de pasacarrers per tots els districtes de la ciutat fins arribar a la Plaça Valga'm Deu.

Amb els nostres càrrecs dalt, les FFMM de Dénia, Sara i Paloma, el President de la Junta Local Fallera Jaume Bertomeu i el Regidor de Festes Paco Arnau van impossar els corbatins al estandart de la Falla per donar pas als nous integrants de la comissió. Al finalitzar la traca va fer tremolar la plaça i va donar lloc al dinar al Casal Pascual García.

Amb aquest acte les Falles de Dénia començen la setmana gran de falles. Des de aquestes linies agraïm a tots la vostra assistència. Podeu trobar les fotografies del dia en "Dia de la Bandera de la Falla 2014". Cavalquem per la festa!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page