top of page

Entra a la Falla Oeste i gaudeix de les Falles


Comença nou exercici faller. De les cendres de la cremà naix un nou exercici faller sota la presidència de Javier Tadeo Senén Carrascosa. Vos convidem a tots aquells que vos agraden les falles, els monuments, la música, la festa, les carrosses, les presentacións, berenars, dies del faller i totes les activitats que fem durant l'any a que vos passeu un divendres per el Casal (Carrer Moncada 41, junt C.P. Cervantes) i vos feu fallers de la Falla Oeste, de segur que viureu les falles com mai!

Estem tots els divendres des de les 20:30h en el Casal. També podeu informar-se des de aquesta web en Contacta amb nosaltres. També podeu descarregar-se la fitxa de l'apuntà 2014/2015: Fitxa Comissió Infantil 2014/2015 i Fitxa Comissió Gran 2014/2015.

No dubtes en preguntar-nos ja siga en el Casal, reds socials o web. T'esperem amb les portes obertes per a que formes part de la nostra Falla! Cavalquem per la festa!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page