top of page

Des de 1989... 25 Anys de Casal


Durant l’exercici 1988-89 sota la presidència d'Agustin Zaragoza. amb Begoña Masià com a Fallera Major, Marta Vives i Vicent Orduña com a Fallera Major i President Infantils, gràcies al M.I. Ajuntament de Dénia, al capdavant de l'Alcalde de la Ciutat el Senyor Pepe Crespo, es va fer entrega de l'actual local del Casal a la Falla Districte Oeste.

Eixe any vam tindre molt de treball per condicionar i ampliar el que és l’actual casal de la Falla. La comissió va treballar durament per aconseguir fer d’aquest local la casa fallera del Barri de l’Oeste. Va suposar també un gran esforç econòmic per a la falla, però finalment aquest esforç va servir per poder tindre un lloc on fer les reunions i celebracions.

Un casal que des del mateix dia de la seua inauguració ha anat escrivint la història de la nostra Falla on es recull tot l’arxiu material de la nostra comissió, on cada divendres fallers i amics esperen l’arribada de la setmana fallera. Un casal que rep el nom de Casal Faller Pascual García en homenatge pòstum al nostre expresident 1994, Pascual García. Un casal que és part de la història de la nostra comissió i que ho continuarà sent durant molts anys.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page