top of page

Un divendres de monyos


El passat divendres 23 de maig el Casal de la nostra falla va acollir el primer taller de monyos de fallera. El taller va estar impartit per les professionals Elena Devesa i Sara Femenía, Fallera Major de Dénia 2014.

La resposta de falleres i amigues va ser tot un éxit ja que el casal es va omplir per tal d'aprendre a fer els tradicionals monyos de fallera. Al finalitzar el sopar tradicional dels divendres va posar punt i final a una jornada d'ambient faller en el casal del Oeste.

Des de aquestes línies agraïr a les professionals per haver participat en el nostre taller a tot el públic assistent i a l'equip de barra i cuina per estar cada divendres al màxim nivell. Cavalquem per la festa!

Totes les fotos en l'àlbum: Taller de Monyos

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page