top of page

A l'Oeste no parem


L'activitat fallera a la nostra comissió no para i un cap de setmana més els actes han cobert els dies. El divendres el casal es va omplir de nou per a sopar i fer tertúlia faller. Les cuineres ens van preparar un sopar boníssim. Des d'açí agraïr-los la tasca que desenvolupen cada divendres.

Dissabte s'iniciava la lliga de futbol fallera en el que la nostra falla va disputar el primer partit contra la comissió del Port Rotes. L'equip groguet no va poder guanyar i finalment va quedar 1 - 4 (gol de Adam). En acabar el partit, els nostres càrrecs van assistir a l'acte de nomenament dels càrrecs de la Falla Baix la Mar.

Diumenge era el torn d'obrir les jornades gastronòmiques a la nau de la carrossa per fer cucuruxo, purpurina, boleta... i sobretot passar-ho molt be. Un gran nombre de fallers es van donar cita en la nau per confeccionar la carrossa que lluirà pels carrers del centre de Dénia les properes Festes Majors de la ciutat. Recordem que estem tots els dies des de les 19h en la nau! Vos esperem!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page