top of page

Futbol, casal i carrossa


La jornada de lliga fallera de futbol en la que la nostra jugaba contra la Falla Baix la Mar no va acabar amb bon sabor de boca, així que despres de jugar el partit, equip i aficionats es dirigiren al casal per sopar i fer tertúlia fallera en el casal com es habitual a la nostra comissió.

Diumenge era torn de continuar amb les tasques de confecció de la nostra carrossa que lluirem les próximes Festes Majors pels carrers del centre de Dénia. Més de mig centenar de fallers i amics ens donarem cita en la nau de la carrossa per fer cucuruxo, palometa, purpurina i altres tasques que es fan en el proces de creació d’una carrossa.

Per a dinar, l’àvia Pina ens va preparar un fantàstic arrós al forn que ens va audar i molt per recuperar forçes i continuar amb les tasques carrosseres. Des de açí agraïr a tots aquells que col•laboreu en la nostra comissió.

Mundial de Futbol al Casal

Vos avançem que aquest divendres 13 de juny es jugarà el primer partit del Mundial de Brasil 2014 on la selección Espanyola de futbol s’enfrontarà a Holanda. Al casal hi haurà pantalla gegant i regals de la selecció per a donar-li tot el nostre suport a la roja! La barra estarà a preus populars i el sopar a tan sols 5 euros!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page