top of page

Compromesos amb l'esport


L'equip de futbol de la nostra falla continua endavant en la lliga de futbol faller. El passat divendres era torn del partit entre Oeste i Campaments en el qual el nostre equip va eixir victorios amb una golejada a favor per 4-0 front al equip morat. En acabar el partit era torn d'arrimar-se a la nau de la carrossa per a seguir amb la confecció de la nostra carrossa.

Diumenge tocava jornada gastronòmica en la mateixa nau, i un bon grapat de fallers i amics es van donar cita per a fer cucuruxo, purpurina, cristalets... i com no degustar la fantàstica llandeta cuinada per Leo i Amparo.

Hui toca de nou partit front la Falla Centro, a les 20:30h en el Camp El Rodat. En acabar la nau de la carrossa estarà oberta per a continuar treballant en ella. Vos esperem!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page