top of page

Disfrutem de la Festa Major


Els càrrecs 2015 reben oficialment el seu càrrec

La Festa Major 2014 de Dénia, els coneguts Bous a la Mar en honor a la Santíssima Sang, han començat i la nostra comissió no falta un any més a la cita. Dissabte donaven inici les festes patronals i dilluns era torn de celebrar el tradicional sopar de fallers i de falleres per celebrar-ho. Un bon grapat de fallers i de falleres es van reunir per fer festa i calfar de cara al dia del faller.

Falleres en el sopar

Dimarts, dia del faller era el torn de realitzar les cucuanyes que les falles de Dénia havien preparat. La nostra xicalla i comissió gran va participar en totes elles fent gala de la seua deportivitat.

Fallers en les cucanyes

A les 12h, en el Carrer Marques de Campo els nostres cuiners van participar en el concurs de paelles de la Festa Major aconseguint el màxim guardó i rebent el premi a la millor paella que la comissió va poder degustar en el Casal.

Cuiners de la millor paella

Per la vesprada era el torn de l'acte de presentació dels càrrecs 2015 davant tota la ciutat. L'acte va tindre lloc en el Carrer La Via. Els càrrecs 2014 van donar lloc als actuals rebent oficialment els titols de Fallera Major i President Noelia, Javier, Miriam i Vicent. En finalitzar els càrrecs van convidar a la comissió a un fantàstic postre al casal per donar punt i final al dia dels fallers en estes festes. Des de la falla Oeste donar les gràcies a tots aquells que feu possible que cada any la nostra comissió estiga més representada en els actes de les Festes Majors.

Càrrecs 2015 sota l'Ajuntament

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page