Disfrutem de la Festa Major


Els càrrecs 2015 reben oficialment el seu càrrec

La Festa Major 2014 de Dénia, els coneguts Bous a la Mar en honor a la Santíssima Sang, han començat i la nostra comissió no falta un any més a la cita. Dissabte donaven inici les festes patronals i dilluns era torn de celebrar el tradicional sopar de fallers i de falleres per celebrar-ho. Un bon grapat de fallers i de falleres es van reunir per fer festa i calfar de cara al dia del faller.

Falleres en el sopar

Dimarts, dia del faller era el torn de realitzar les cucuanyes que les falles de Dénia havien preparat. La nostra xicalla i comissió gran va participar en totes elles fent gala de la seua deportivitat.

Fallers en les cucanyes

A les 12h, en el Carrer Marques de Campo els nostres cuiners van participar en el concurs de paelles de la Festa Major aconseguint el màxim guardó i rebent el premi a la millor paella que la comissió va poder degustar en el Casal.