top of page

La festa fallera es viu al Mediterrani


Oeste On Tour 2014

Un any més, i ja van tres, el Oeste on Tour va fer la seua parada a les Platja Aigua Blanca d'Oliva per viure la festa més refrescant de l'estiu on mana la tradició, a la vora del mediterrani. La festa va començar de matí al Casal Faller Pascual García on la música i l'ambient de festa va calfar l'espera de l'autobus. El nostre amic Rafa Jimenez va preparar una fantàstica paella per als assistents per agafar forçes de cara a una vesprada-nit molt intensa!

Part dels assistents

Abans d'agafar l'autobus direcció Oliva, vam fer el sorteig de una excursió amb moto aquatíca patrocinada per l'empresa local Maremoto i que va recaure en María Giner. Passada la rifa era torn d'agafar el autobus cap a la vora del mediterrani on comissió i amics van allargar la festa fins a ben entrada la nit.

Moments previs a la eixida de l'autobus

Des de aquestes línies la Falla Oeste vol donar les gràcies als assistents i cuiner de aquesta festa que cada any compta amb més adeptes. I vos recordem que la próxima cita la tenim el més d'Agost amb la gran festa de l'estiu, OesteFest a la que esteu tots convidats a assistir! Vos esperem!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page