top of page

Gaudim de l'estiu


La xicalla en el Casal

L’activitat a la nostra falla no para per Agost i per això un divendres més el Casal Pascual García va obrir les seues portes per passar una nit d’estiu amb ambient faller. Divendres va ser una nit especial ja que els més menuts van tindre torneig de videojocs, s’ho van passar en gran, a més el menú també era especial ja que les nostres cuineres ens van preparar unes fantàstiques “Patatas a lo pobre”.

A més d’aquestes raóns la nit va ser molt especial per a la nostra Fallera Major, Noelia Vargas ja que era el seu aniversari i li vam preparar una xicoteta sorpresa. Des de ací Noelia desitjar-te moltes felicitats, i a la comissió dir que el proper divendres farem una parada en els sopars al casal per Sant Roc, aprofitem per dessitjar als festers unes bones festes, i que tornem la setmana que ve amb la gran festa de l’estiu: l’OesteFest!

Totes les fotografies del Divendres 8 d'Agost en la Galería de fotografies

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page