top of page

OesteFest 2014: Gran festa de l'estiuEl passat divendres 22 i dissabte 23 d’Agost, la ciutat de Dénia va viure la gran festa de l’estiu: OesteFest 2014. Amb aquesta son ja tres edicions de la festa de l’estiu que organitza la Falla Oeste.

El divendres 22 arrancava la festa en el Casal Faller Pascual García amb tallers i jocs infantils, sopar popular i discomòbil de DJ Christian Blond. Fallers i amics es van donar cita en el Carrer Moncada del barri del Oeste per començar un nou OesteFest.

Dancemob 2015

Dissabte 23 la festa es tralladà a la Plaça Oeste ja que era el dia fort d’aquesta edició amb la Xaranga Xe Que Fort des de les 12:30h en l’emplaçament del nostre monument, amenitzant els preparatius de les paelles per al dinar fet per els nostres fallers Leo, Vicent i Llorenç que van estar a l’altura del prestigi gastronòmic del que gaudim a Dénia.

En finalitzar el dinar era torn de preparar la gravació del dancemob que enguany porta per títol “Falles 2015: Has de viure-les” i que podreu trobar en Videos.

Gravació Danemob 2015

Amb Vanessa Femenía i Jose Miguel Morera al capdavant, la gravació del dancemob va comptar amb una nombrosa participació de la comissió, amics i també de les Falleres Majors de Dénia i els càrrecs de les comissions falleres de la ciutat. Amb els nostres càrrecs Javier, Noelia, Vicent i Míriam com a protagonistes, el dancemob va ser un gran èxit i els participants s’ho van passar en gran.

Sopar popular la Plaça Oeste

Per la nit va ser el torn del sopar popular al qual van assistir més de 125 persones que van omplir la plaça amb ganes de passar una estona agradable. Al finalitzar el sopar es va procedir a fer entrega dels premis de la rifa del OesteFest patrocinada per la Farmàcia Arxiduque Carlos, Temptacións Moda i Complements, Tousette, Farmàcia El Raset, Vicenta Crespo, Charming Dénia, Bar El Tongo, Cafetería El Castell, San&Sab, Parafarmàcia Arxiduque Carlos i Bolsos&Bags, als que des de ací agraïm la seua col·laboració desinteressada.

Fallera Major i Presdient en el Sopar Popular

En finalitzar es va emetre en pantalla gegant el dancemob que va ser molt ben rebut per el públic i en finalitzar va començar l’actuació de la Xaranga Cachorras Band que va omplir la plaça de festa fins a ben entrada la matinada.

Actuació de la Xaranga Cachorras Band

Des de aquestes línies la Falla Oeste vol agrair a tots aquells que heu assistit, col·laborat i participat amb nosaltres i en especial en la tercera edició del Oestefest fent que haja sigut un gran èxit. Volem agrair especialment a Radio Dénia i Celía Marin, als mitjans de comunicació digital e impresa la difusió del esdeveniment així com agrair l’assistència de Carla Petrie i Candela Pastor, Falleres Majors de Dénia, i la resta de càrrecs de les comissions falleres de la ciutat al OesteFest. Moltes gràcies i vos esperem a tots en la pròxima gran cita de les Falles de Dénia: el Mig Any Faller!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page