top of page

Nit del Pijama


Festa del pijama

El passat 1 de novembre la Falla Oeste va celebrar una novedosa festa: la festa del pijama. Un bon grup de fallers i amics es van donar cita en la Nau de Madrigueres Sud amb el pijama com a traje de gala i amb moltes ganes de passar-ho be, ja que la festa es va allargar fins a ben entrada la matinada.


Festa del pijama

Els premis als millors pijames van recaure en: 4rt Premi Rosa Lopez, 3er Premi Juan Lozano, 2on Premi Vicente Montaner i 1er Premi i guanyador del concurs Juan Manuel. Enhorabona als guanyadors i sobretot enhorabona als participants per la seua originalitat!

Des de aquestes línies volem agrair a tots els assistents a la festa i comunicar-vos que ja estem preparant la pròxima festa a la que vos esperem! Cavalquem per la festa!

Totes les fotografies de la Festa del Pijama en la Galería de Fotografies.

#2015 #festa #pijama

Entradas Recientes

Ver todo