top of page

Palacio i Serra, Artistes del Monument Gran 2015


Taller Faller Palacio i Serra

La Falla Oeste i el taller faller Palacio i Serra renoven confiançes després del bon resultat aconseguit l'exercici passa't, amb un Segon Premi de Secció Especial, i per segon any consecutiu plantaràn en la nostra demarcació. Tant la comissió de l'Oeste com els artesans afronten aquest amb any amb emoció i alegría.

A més volem aprofitar aquestes línies per felicitar als nostres artesans per el seu salt a Londres amb la creació d'una escultura al Covent Garden de Londres.

Els artistes en Londres
Escultura a Londres

Des de la Falla Oeste felicitar-vos per la gran profesionalitat del taller com ho demostra la llarga trajectòria fallera plena d'èxits en les plaçes falleres més importants i esperem amb moltes ganes l'arribada de Març per vore el nostre monument plantat a la Plaça, perqué aquest any en la Falla Oeste #Som!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page