top of page

Fotografía oficial i dinar per a la Comissió 2015


Assistents al dinar

El passat diumenge 16 de Novembre la Comissió de la Falla Oeste 2014-2015, amb els càrrecs Javier, Noelia, Vicent i Míriam al cap davant es van fer la fotografia oficial de l’exercici faller.

Amb els fallers i falleres vestits per a l’ocasió la nostra comissió va eixir perfecta en els fotografies que en els pròxims actes anireu descobrint.

Cuiners

Al finalitzar la fotografia, la comissió, càrrecs i amics es van desplaçar fins la Nau de Madrigueres Sud on els nostres cuiners i amics Juanjo Ribes, Vicent Ivars, Pepe Català i Juan Andrés Pérez ens havien preparat un fantàstic putxero per a més d’un centenar de persones que van assistir al dinar.

Cuiners

Al finalitzar el dinar, els càrrecs van agrair a tots els allí presents la seua assistència i van fer entrega d’uns obsequis als cuiners i una menció especial als patrocinadors del dinar Mar Sala, Fernando Reig, Valle Salva, David Pasaron, Pepa Ribera, Edu Montesinos, José Puerta, Amparo Romero, Laura Santos i Jesús Romero als que des de ací agraïm la seua col•laboració amb la nostra falla.

Asistents al dinar

Per últim sols queda dir que hem encetat ja el compte enrere cap a les presentacions i exaltacions de les nostres Falleres Majors: Noelia Vargas el 5 de Desembre i Míriam Lozano el 11 de Gener.

Totes les fotografies del Dinar de la Comissió 2015 en la Galería i en Facebook.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page