Miriam Lozano, Proclamada Fallera Major Infantil 2015


Presentació Infantil 2015

La xicalla vaquera va viure el passa't diumenge 11 de gener el seu gran dia amb la Presentació, Proclamació i Exaltació de Miriam Lozano i Vicent Montaner com a màxims càrrecs de la comissió infantil 2015 de la Falla Oeste.

Vicent Montaner, President Infantil 2015 - Foto Ajuntament de Dénia

Amb una granja saludable de fons i amb el lema "imagina un món millor" les presentadores Angela i Marina van donar pas a l'escenari al Presdient Infantil 2015, Vicent Montaner qui va rebre de mans del seu germà Carlos el bastó acreditatiu.

Presentadores - Foto Dénia.com

Una vegada la xicalla va estar dalt del escenari, era el torn de presentar a la Fallera Major Infantil 2015 del nostre districte,xiqueta Miriam Lozano Català. Una Miriam molt emocionada va rebre l'obació d'un Centre Social plé.

Acomiadament càrrecs 2014 - Foto Ajuntament de Dénia

A continuació va ser el torn de l'acomiadament de Leyre Ivars i Joan Martí com a càrrecs infantils del 2014. En acabar va ser el torn de les pleitesies arribant a la fí amb la Fallera Major Infantil de Dénia Candela Pastor acompanyada pel President de la JLF, Jaume Bertomeu.

Càrrecs 2015 - Foto Dénia.com
Candela Pastor, FM Dénia 2015 - Foto Ajuntament de Dénia

En acabar les pleitesies, era un dels moments més emotius del acte amb la exaltació de la FM Miriam, la qual es va emocionar i molt al veure a la seua germana Laura pujar al escenari per dedicar-li unes emotives paraules.

Exaltadora - Foto Dénia.com

Amb aquest moment s'arribà al final d'una presentació molt emotiva on la nostra xicalla 2015 va estar presentada a tot el món faller de Dénia. Amb aquest acte comença el compte enrere cap unes Falles 2015 carregades d'il·lusió i ganes de pólvora, música i color.

Podeu vore la Presentació completa en video ací: Presentacións Falleres.

Fotografies de la Presentació Infantil 2015

#2015 #xicalla #presidentinfantil #fm #falleramajorinfantil

Entradas Recientes

Ver todo