Miriam Lozano, Proclamada Fallera Major Infantil 2015


La xicalla vaquera va viure el passa't diumenge 11 de gener el seu gran dia amb la Presentació, Proclamació i Exaltació de Miriam Lozano i Vicent Montaner com a màxims càrrecs de la comissió infantil 2015 de la Falla Oeste.

Amb una granja saludable de fons i amb el lema "imagina un món millor" les presentadores Angela i Marina van donar pas a l'escenari al Presdient Infantil 2015, Vicent Montaner qui va rebre de mans del seu germà Carlos el bastó acreditatiu.

Una vegada la xicalla va estar dalt del escenari, era el torn de presentar a la Fallera Major Infantil 2015 del nostre districte,xiqueta Miriam Lozano Català. Una Miriam molt emocionada va rebre l'obació d'un Centre Social plé.

A continuació va ser el torn de l'acomiadament de Leyre Ivars i Joan Martí com a càrrecs infantils del 2014. En acabar va ser el torn de les pleitesies arribant a la fí amb la Fallera Major Infantil de Dénia Candela Pastor acompanyada pel President de la JLF, Jaume Bertomeu.

En acabar les pleitesies, era un dels moments més emotius del acte amb la exaltació de la FM Miriam, la qual es va emocionar i molt al veure a la seua germana Laura pujar al escenari per dedicar-li unes emotives paraules.

Amb aquest moment s'arribà al final d'una presentació molt emotiva on la nostra xicalla 2015 va estar presentada a tot el món faller de Dénia. Amb aquest acte comença el compte enrere cap unes Falles 2015 carregades d'il·lusió i ganes de pólvora, música i color.

Podeu vore la Presentació completa en video ací: Presentacións Falleres.

Fotografies de la Presentació Infantil 2015

#2015 #xicalla #presidentinfantil #fm #falleramajorinfantil

Entradas Recientes

Ver todo

PATROCINADORS

logo costa blanca.png