top of page

Dia de la Bandera 2015El passat diumenge 8 de Març vam viure el gran de la nostra comissó junt a la resta de comissións de la ciutat en el tradicional Dia de la Bandera de la Falla Oeste, acte que es celebra des de fa més de 40 anys el diumenge anterior a la setmana de la planta`.


DSC01866.JPG

El día va començar amb la tradiciónal despertà pel nostre barri per donar pas tot seguit al pasacarrers per els diferents districtes de la ciutat començant per les FFMM de Dénia, Junta Local Fallera i autoritats, per a sumar-se amb nosaltres al homenatge als nostres estandàrts.


Noelia Vargas, FM2015

En l'acte, presentat per la fallera Marta Lledó va començar amb la pujada del màxims representants del districte al escenari: Noelia, Miriam, Javier i Vicent. Una vegada dalt va ser el torn de l'imposició dels corbatins acreditatius a la nostra bandera.


Javier Tadeo Senén, President 2015

Miriam Lozano, FMI 2015

President Infantil 2015

Una vegada els nostres càrrecs van deixar marcat el seu regnat en els estandarts de la falla, va ser el torn de les màximes representants de la ciutat, les FFMM de Dénia Carla Petrie i Candela Pastor i President de la Junta Local Fallera Jaume Bertomeu. A continuació va ser el regidor de festes Paco Arnau, en representació de l'Ajuntament de Dénia el encarregat de imposar el corbatí en el nostre estandart.


FFMM de Dénia i President de JLF 2015

Paco Aranu, Regidor de Festes de l'Ajuntament de Dénia

Una vegada finalitzat el acte d'imposició de corbatins als nostres estandarts, era el torn del jurament de bandera dels nous mebres de la comissió que un a un van anar pujant al escenari per jurar la nostra bandera.


22-Día-de-la-Bandera-del-Oeste-2015_edited.jpg

En acabar l'acte institucional, els càrrecs de la Falla Oeste li donaren foc a la primera mascletà de les Falles 2015 de Dénia omplint de color, pólvora i soroll la ciutat. Al finalitzar es va servir un ví d'honor per a tots els assistents al Carrer Moncada.