Dia de la Bandera 2015El passat diumenge 8 de Març vam viure el gran de la nostra comissó junt a la resta de comissións de la ciutat en el tradicional Dia de la Bandera de la Falla Oeste, acte que es celebra des de fa més de 40 anys el diumenge anterior a la setmana de la planta`.


DSC01866.JPG

El día va començar amb la tradiciónal despertà pel nostre barri per donar pas tot seguit al pasacarrers per els diferents districtes de la ciutat començant per les FFMM de Dénia, Junta Local Fallera i autoritats, per a sumar-se amb nosaltres al homenatge als nostres estandàrts.


Noelia Vargas, FM2015

En l'acte, presentat per la fallera Marta Lledó va començar amb la pujada del màxims representants del districte al escenari: Noelia, Miriam, Javier i Vicent. Una vegada dalt va ser el torn de l'imposició dels corbatins acreditatius a la nostra bandera.


Javier Tadeo Senén, President 2015