top of page

La xicalla celebra el Dia de la MareVesprades Divertides: Taller del Dia de la Mare

La xicalla es el futur de la festa de les falles i a la nostra comissió apostem per ells i per la seua creativitat. Per aquesta raó el passa’t dijous 30 d’abril van tornar les Vesprades Divertides amb el taller dedicat al dia de la mare. Amb el Casal Pascual García de gom a gom, la xicalla van confeccionar uns detallats molt originals per a les seues mares que segur que agradarà.


Vesprades Divertides: Taller del Dia de la Mare

Una vegada finalitzat el taller, va tindre lloc el tradicional sopar de casal al que més d’un centenar de persones van assistir fent que el Casal de la nostra falla fora una setmana més l’esperit de la festa fallera a Dénia.


Vesprades Divertides: Taller del Dia de la Mare

Des de aquestes línies agrair una setmana més a les delegades d’infantils, mares, pares, fallers i delegats d’altres àmbits per la seua col•laboració cada setmana fent de la Falla Oeste, la falla capdavantera de la ciutat. Cavalquem per la festa!

Totes les fotografies del Taller del Dia de la Mare en la Galería de la web.

#2016 #xicalla #vespradesdivertides

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page