top of page

Amb la Mare de Deu dels DesamparatsCàrrecs 2016 Falles de Dénia

El passat diumenge 10 de maig els nostres càrrecs grans Rubén i Tania van assistir als actes de la Comissió de festes de la Mare de Deu dels Desamparats amb la resta de comissións de la ciutat. Entre els actes que es van desenvolupar en la jornada, va estar la misa en honor a la patrona dels mariners i el dinar amb la resta d'associacións de la ciutat en el port de la ciutat.


FM2016 de les comissións

Presidents 2016

Per la vesprada, els nostres càrrecs van acompanyar l'ofrena de flors per part de la Falla Baix la Mar a la Mare de Deu dels Desamparats. Des de aquestes linies dessitjem a tots els festers de la comissió de festes que ho hajen passa't en gran.


Ofrena de Flors


Mare de Deu del desamparats

#2016 #tradició

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page