top of page

Intens cap de setmanaIntens cap de setmana el que la nostra comissió ha viscut. El divendres era torn de el tradicional sopar dels divendres amb el casal de gom a gom per gaudir d'una nit de tertúlia al Pascual García.

El dissabte als baixos de l'Ajuntament de la ciutat es va celebrar el nomenament de les FFMM de Dénia 2016 Marina Margalejo i Alejandra Pastor, així com de les seues respectives corts d'honor entre les que es troba la nostra representant gran, senyoreta Noelia Vargas.El diumenge era torn d'una nova jornada gastronòmica amb el tradicional plat dianense: guisat de polp, fet pel Zurdo i Bombo, dos amics de la comissió. Al dinar van assistir més de mig centenar de persones que van omplir el casal per tal de degustar aquest meravellos palt. Al finalitzar el dinar Rubém, Tania i Carlos van agrair als cuiners la seua tasca amb un xicotet obsequi en nom de la comissió.Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page