top of page

Acomiadament del 2015
El passat dissabte 30 de maig vam celebrar per a sorpresa dels càrrecs 2015 Javier, Noelia, Vicent i Míriam la festa d'acomiadament del seu regnat com a màxims representants de la comissió en l'exercici 2014/15.


L'acte va començar amb la concentració de la comissió a la plaça embelmàtica del nostre barri, la de l'oeste, per començar l'arreplegada amb la Xaranga Cachorras Band i el trenet dels càrrecs 2015 de la Falla Oeste. A la festa sorpresa es van sumar el President de la Junta Local Fallera, Jose Antonio Monsonis i les Falleres Majors de Dénia Marina Margalejo i Alejandra Pastor.


Una vegada arreplegats els càrrecs la festa es va traslladar a la nau de Llunàtics fins a ben entrada la matinada on fallers i amics van celebrar el final d'un exercici faller plé d'èxits encapçalats per quatre magnífics representants que han estat a la altura de una comissió de bandera com es la Falla Oeste.


Des de la Falla Oeste volem donar-los l'enhorabona públicament a Javier, Noelia, Vicent i Míriam per un any insuperable i a tota una comissió que ha treballat i treballa dia a dia per fer més gran si cap la Falla Oeste.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page