top of page

El correfocs ompli el barri de pòlvoraEl passa't dissabte 6 de juny, al finalitzar la Passarel·la Oeste, es va celebrar el tradicional sopar popular la Plaça en el que van assistir més de 200 persones que van esperar fins a la matinada per tal de gaudir del correfocs que "Foc i Som" ens tenia preparat per a les falles 2015 i que degut a les inclemències del temps no es va poder celebrar.


Correfocs Falla Oeste 2015

Un bon grapat de fallers, ciutadans i turistes de la nostra ciutat es van arrimar fins al barri de l'Oeste per gaudir d'un espectacle pirotècnic únic i que va agradar i molt als assistents. El acte es va desenvolupar en un ambient festiu sense cap problema fent així que el públic i participants assitents al primer correfocs 2015 a Dénia, el disfrutaren al màxim.


Correfocs Falla Oeste 2015

Correfocs Falla Oeste 2015

El correfocs va estar encés per els càrrecs del 2015 i va acabar ben entrada la matinada amb l'acutació final a la Plaça Valga'm Deu. Des de la Falla Oeste volem agrair a l'empresa "Foc i Som" el seu espectacle així com al públic i participants la seua actitut.


Correfocs Falla Oeste 2015

Fotografies Correfocs "Foc i Som" 2015

#2015 #2016 #correfocs

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page