top of page

L'Oeste, centre de moda
El passat dissabte 6 de Juny, la Plaça Oeste de Dénia es va convertir en el centre de moda de la ciutat de la mà de les tendes Charming, Matilda, Temptacións i Coqueta que van mostrar davant més de 200 persones les noves tendències de la temporada.


La Passarel·la Oeste va tornar a congregar a una nombrosa quantitat de gent que va gaudir dels models que els nostres fallers van lluir en un acte presentat per Marta i Paula i on van desfilar més de 50 models.


En primer lloc van desfilar els mes menuts de la falla amb els models de Coqueta que van rebre una gran aceptació per part del públic assistent. En acabar la xicalla, va ser el torn dels majors de la comissió amb Temptacións i Matilda per a vestir a les falleres i Charming per als fallers presentant davant el públic les noves tendències per a aquest estiu 2015.


En acabar la passarel·la, es va oferir a la plaça un sopar popular en el que la maj oria dels assistents es va quedar a gaudir del mateix i del posterior correfocs que degut a l'oratge no vam poder celebrar durant les falles 2015 i que va recorrer el nostre barri plenant-lo de foc, pólora i color.


Des de la Falla Oeste volem agrair a Charming, Matilda, Temptacións i Coqueta per la seua col·laboració un any més en la "Passarel·la Oeste" així com a tots els assistents i públic que es va congregar a la Plaça Oeste per gaudir de la gran desfilada de moda de Dénia.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page