top of page

Dia del Faller 2015Càrrecs 2015/16 als baixos de l'Ajuntament

El passat dimarts 7 de Juliol va ser el dia del faller dins de la programació de la Festa Major de la ciutat. De bon matí la nostra comissió va començar amb les cucuanyes participant en totes elles i fent gala de la germanor fallera que ens caracteritza. Al mateix temps l'equip de cuina estava al centre de Marques de Campo participant en el tradicional concurs de paelles de la Festa Major.


Càrrecs en el casal

Per la vesprada era el torn de l'acte de traspàs de bastons dels presidents i donar a conèixer a tota la societat dianense els nous càrrecs fallers 2016. En l'acte celebrat al Carrer La Vía la nostra comissió va acompanyar a María, Núria, Tania, Carlos i Rúben. En finalitzar l'acte, els càrrecs van convidar a la comissió en el Casal Pascual García a dolços i granizats per acabar el dia de la millor manera, sota el so del nostre himne.


Dia del faller 2015

Fotografies del Dia del Faller 2015 en la galería

#diadelfaller #2015 #2016

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page