top of page

Guanyadors de les Carrosses 2015
Dos anys després de l'últim primer premi de carrosses gran, amb la nostra proposta "Carnestoltes de Venècia" amb la seua comparsa "El ball de Venècia" dissenyada pel nostre faller Juan Carlos Català vam aconseguir de nou la màxima puntuació de la desfilada de carrosses de Dénia 2015 aconseguint el 1er Premi i el Premi a la Millor Carrossa de Dénia 2015 en una desfilada on el nivell de competència va estar molt elevat.Enguany, desprès de molts anys la nostra comissió presentava també carrossa infantil. Aquesta, sota el titol "El món dels minions" obra dels fallers Pepe Romà i Valentín Alcalà va obtindre el 3er Premi de carrosses infantils i va fer disfrutar i molt a la xicalla vaquera.Les nostres comparses es van quedar molt a prop de endurse banderí quedantse la comparsa gran amb un 5é premi i la comparsa infantil amb el 4rt pero fent il·lusionar i posar en peu al públic assistent a la desfilada que així ens va tranmetre la seua diversió gràcies a la xaranga Cachorras Band que ens va acompanyar.
Des de la Falla Oeste volem donar les gràcies als nostres artistes, fallers, col·laboradors i amics que han fet possible que un any més la desfilada de carrosses de la Falla Oeste haja sigut del més alt nivell convertint-nos de nou en els màxims guardonats. Som del Oeste!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page