top of page

24h de Marea GroguetaUn any més la nostra comissió va participar en les 24h de futbol faller mixte que organitza la Falla Les Roques en el poliesportiu municipal. Un bon grapat de fallers i falleres groguets es van donar cita divendres i dissabte en el camp per donar de si la millor versió de futbol, germanor i bon ambient.


Amb dos partits guanyats, i dos perduts finalment el resultat dels gols no ens va permetre passar a les semifinals pero si que ens va poder deixar gaudir d'unes 24h de bon ambient, humor i convivència de l'equip de la comissió vaquera que un any més va estar a la altura.


Des de la Falla Oeste donem l'enhorabona a la guanyadora del torneig, la Falla Diana i com no agraïr a la fantàstica comissió i equip que ens ha representat en aquesta edició amb Tània i Rubén al capdavant. Cavalquem per la festa!


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page