top of page

24h de Marea GroguetaEquip de futbol 2015/16

Un any més la nostra comissió va participar en les 24h de futbol faller mixte que organitza la Falla Les Roques en el poliesportiu municipal. Un bon grapat de fallers i falleres groguets es van donar cita divendres i dissabte en el camp per donar de si la millor versió de futbol, germanor i bon ambient.


Falla Oeste 24h

Amb dos partits guanyats, i dos perduts finalment el resultat dels gols no ens va permetre passar a les semifinals pero si que ens va poder deixar gaudir d'unes 24h de bon ambient, humor i convivència de l'equip de la comissió vaquera que un any més va estar a la altura.


Marea Grogueta

Des de la Falla Oeste donem l'enhorabona a la guanyadora del torneig, la Falla Diana i com no agraïr a la fantàstica comissió i equip que ens ha representat en aquesta edició amb Tània i Rubén al capdavant. Cavalquem per la festa!


24h

Podeu trobar totes les fotografies de les 24h en la Galería de la web.

#2016 #futbolfaller

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page