12h de Xicalla Vaquera futboleraEl passat diumenge 6 de Setembre la nostra xicalla vaquera va participar en les 12h de fubtol faller infantil mixte que organitza la Falla Saladar en el Pavelló del Poliesportiu Municipal. Un bon grapat de fallerets i falleretes es van donar cita des de ben matí per deixar-se la pell amb els colors de la seua falla i animan't com els que més al seu equip.


Com a campions que son, van demostrar el seu talent futbolistic així com el seu espirit esportiu i de germanor fallera passant-ho en gran. Per recuperar forçes, les delegades d'infantil van preparar un fantàstic dinar al casal i un berenar dolçisim per als mes menudalls de la falla que sense dubte podem dir que son una gran comissió infantil. Gràcies xicalla, cavalquem per la festa!


Podeu trobar totes les fotografies en la galeria de la web.

#2015 #12h #xicalla

Entradas Recientes

Ver todo

PATROCINADORS

logo costa blanca.png