top of page

Arriben els nostres dies...



Els grans dies de la comissió vaquera arriben: #El2dOctubreEsDelOeste i #El4dOctubreEsDelOeste. Enguany les nostres comissions es presenten el divendres 2 d’Octubre la gran amb Tania Carrió com a Fallera Major 2016 de la Falla Oeste i el diumenge 4 d’Octubre María i Núria Vayà com a Falleres Majors Infantils 2016 acompanyades pels seus presidents Rubén Flores i Carlos Alcalà.


Càrrecs 2016

Per celebrar aquesta efemèride aquest dissabte la comissió visitarà els trajes dels seus càrrecs i a les 21:30h tots aquells que ho desitgeu podreu sumar-se a la concentració a la Plaça Oeste per inaugurar els aparadors grans i infantils 2016 que s’ubicaran en un dels locals amb més tradició del barri: “Bazar Oeste”. Vos esperem!


Oeste

#2016 #aparadors #presentació #presentacióinfantil

Entradas Recientes

Ver todo