top of page

Concurs de Paelles del Mig Any FallerLes Falles 2016 estàn de camí i per celebrar-ho torna la tradición festa de les falles de Dénia: el Mig Any Faller! Un dels actes més multitudinaris es el tradicional concurs de paelles, com no podia ser d'altra manera ja que som d'una ciutat gastronòmica per excelència. El termini de apuntà per al concurs ja està obert. Podeu apuntar-se a través de Contacte, xarxes socials, fallaoeste@hotmail.com, en el casal o al whatsapp 649 61 55 38.


Podeu trobar ací les BASES CONCURS DE PAELLES. Recordem que el concurs està obert per a tots aquells que desitgen participar sent fallers o no, i convidant a la resta de falles i associacions festeres de la ciutat a participar. Vos esperem, fins el dimecres 7 d'Octubre estàobert el termini per apuntar-se!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page