top of page

Llum, color i sentimentEls nostres dies arriben. El proper divendres 2 d'Octubre a les 21:30h en el Centre Social de Dénia tindrà lloc la presentacó, exaltació i proclamació de Tania Carrió i Ávalos com a Fallera Major 2016 de la Falla Oeste acompanyada del seu President 2016 Rubén Flores i Motilla.


El diuemnge 4 d'Octubre a les 12:30h serà el torn de la xicalla vaquera. Aquest es el dia elegit per a la presentació, exaltació i proclamació de María Vayà i Ivars i Nuria Vayà i Ivars com a Falleres Majors Infantils 2016 de la Falla Oeste acompanyades pel seu President Carlos Alcalà i Martínez.

Amb açó comencem una de les setmanes més intenses de l'exercici faller 2016. El sopar i el dinar de les presentacións es celebrarà en els Salons El Poblet de Dénia. Per assistir o per a la venda d'entrades de les presentacións podeu escriure'ns a Contacte.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page