top of page

Mig Any Faller 2015Concursant Mig Any Faller

El passat dissabte 10 d’Octubre es va donar inici al compte enrere cap a les Falles de Dénia 2016 en la Plaça Valga’m Deu del barri vaquer amb la celebració del Mig Any Faller. Des de ben matí, la plaça comptava amb l’ambient faller que tots els fallers i falleres desitgem que arribe ja a la nostra ciutat.


Les FFMM de Dénia i Oeste eren part del jurat

La jornada començava amb el tradicional concurs de paelles on un bon grapat de grups de fallers, amics i veïns es sumaren a participar per tal d’aconseguir el desitjat guardó de “Premi a la Millor Paella del Mig Any 2015” que va recaure en el grup número 7 valorat en 200 E. El segon premi valorat en 100 E va recaure en la paella número 3 i per últim el tercer premi valorat en 50 E va ser per a la paella número 8.


Guanyadores del Concurs de Paelles


Actuació de la Xaranga Xe Que Fort

En finalitzar de dinar, la xicalla va ser la protagonista amb els inflables i per als més majors, la Xaranga Xe Que Fort va fer de banda sonora i preàmbul per al II Concurs de dibuix “ A l’Oeste la xicalla es l’artista!” on els mes menuts de la comissió havien de dibuixar una escena de la falla que serà transformada en cartó-pedra per a les pròximes Falles 2016. En aquesta edició, el guanyador va ser el dibuix de María Vayà i Paula Perles, encara que va haver moltes mencions per a diferents propostes ja que el nivell va estar molt elevat. El jurat compost pels artistes del monument infantil van explicar els arguments de la seua decisió i van avançar alguns detalls del mateix.


Concurs de dibuix


Sopar de Germanor

En finalitzar el sopar, la Xaranga Cachorras Band va posar el punt i final a una jornada fallera molt intensa amb una esplèndida actuació. Des de la Falla Oeste volem agrair-vos a tots els que vau assistir, patrocinar i col·laborar amb el Mig Any Faller 2015. Cavalquem per la festa!


Actuació de la Xaranga Cachorras Band

Totes les fotografies del Mig Any Faller les podeu trobar a la galería de la web.

#2016 #migany

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page