top of page

Halloween faller 2015


Arriba la nit més terrorífica de l'any de la mà de la nostra comissió junt a la Falla Centro i Falla Port Rotes. El proper dissabte 31 d'Octubre en el Pub Dorian Gray de Dénia celebrarem la nit de les ànimes conegut com el #HalloweenFaller i que comptarà amb moltes sorpreses aix´com premi per a la millor disfressa de la nit.

La festa començarà amb sopar en la sala privada de Dorian Gray i el seu preu es de 15 Euros i inclou SOPAR + BEGUDA SOPAR + POLSERA DESCOMPTE COPES (Copes a 5E) per a gaudir d'una nit de por!

Per comprar les entrades podeu fer-ho a través dels telefons i whatsapps de Rubén Flores 649 61 55 38 i de Javier Tadeo 679 84 55 65, a través del correu electrònic fallaoeste@hotmail.com o ACÍ. Vos esperem a tots!


#HalloweenFaller

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page