top of page

Un cap de setmana de por per a la xicalla vaqueraEl passat cap de setmana la nostra xicalla vaquera va disfrutar de dos activitats temàtiques ambientades en la “Nit de les ànimes”. El divendres era el torn d’una nova jornada de les “Vesprades Divertides” amb el taller de halloween.


Més de mig centenar de falleretes i fallerets es van donar cita en el Casal Pascual García per confeccionar uns porta veles terrorífics amb el color de la nostra comissió. Dissabte va ser el torn del berenar de les ànimes amb el que el Casal va agafar una decoració especial començant pel photocall del terror, un berenar de por i la xicalla vestida per a l’ocasió amb els monstres més dolços de la ciutat.


El premi a la millor disfressa del berenar de les ànimes va ser per a les dos falleretes Celia i Martina amb el seus trajes de diablesses. Des de la Falla Oeste volem agrair-vos a tots els pares i mares per la vostra assistència i queda clar que el futur de la nostra comissió, cavalca i amb moltes ganes per la festa!


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page