top of page

Traca, l'App de la Falla OesteInnovadors i al cap davant de les falles de Dénia. Així ens agrada ser a nosaltres i com no podía ser d'altra manera tornem a innovar a la nostra ciutat. De la mà de la iniciativa de KuKut Estudi, empresa tecnològica de Vilamarxant que ha creat l’aplicació mòbil que pretén revolucionar la comunicació a les comissions falleres, ens sumem a l'App Traca.

Actualment existeixen multitud de canals per on trobar la informació de la nostra falla: xarxes socials, correus, whatsapp... Tanta opció de canals a vegades fa que el missatge arribe a convertir-se en desinformació. Per aixó arriba Traca, per centralitzar tots aquestos avisos d'una manera fàcil i èficient. Ja són més de 80 falles (entre elles la coneguda Na Jordana) les que utilitzen aquesta app.

Aquest tutorial vos mostra com donar-vos d'alta com a nous usuaris i començar a rebre tota la informació de la falla a la butxaca a l’instant. està disponible per a descàrrega en Android i també per a dispositius iOS.
Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page