top of page

Gaudim del nadal


Aquest cap de setmana la Falla Oeste te una agenda d’allò més nadalenca. Dissabte serà el torn del Sopar de Nadal de la comissió 2015/2016 que tindrà lloc en el Restaurant El Polígon de Dénia on fallers, falleres, col·laboradors i amics ens reunirem per celebrar els nadals amb la família fallera.

Diumenge es el dia elegit per a que la xicalla vaquera disfrute dels nadals. Començaran amb un fantàstic dinar al Casal Pascual García. Al finalitzar, el patge de SSMM Els Reis Mags d’Orient vindrà al Casal per tal d’arreplegar les cartes i il·lusions dels mes menuts de la falla. I al acabar hi haurà una espectacular actuació de màgia que deixarà a la xicalla bocabadats!

A més, com un nadal sense regals no es nadal hi haurà una rifa on col·laboren importants negocis de la nostra ciutat com:

·Farmàcia Archiduque Carlos: Lote de productes

·Arnadi: Pastís dolç

·Hugui Boogui: Manta infantil

·San&Sab: Bolseta esmorzar

·Restaurante Azabache: Desdejuni per a dos persones

·Rubio Larrossa: Botella de ví/oli

·L'Antiga Dénia: Colecció de 2 plats alemans Rosethan

·Ca Amparo: Desdejuni per a dos persones

·Amèrica Locutori: Ràdio

i moltes més sorpreses...

A l’Oeste ens agrada gaudir de la festa, i el nadal no anava a ser menys! Vos esperem.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page