top of page

Celebrem els Nadals


El passat cap de setmana la Falla Oeste va gaudir d’un cap de setmana nadalenc. El dissabte la comissió gran va celebrar el tradicional sopar de nadal on falleres, fallers, amics i col·laboradors ens vam juntar en el Restaurant El Polígon per celebrar les festes nadalenques.

El diumenge era el torn de la xicalla amb el dinar de nadal. La jornada va començar amb la visita del patge reial al Casal Pascual García on els mes menuts de la falla van poder entregar les seues cartes al emissor de SSMM Reis Mags d’Orient. En finalitzar, un fantàstic arròs al forn fet per la mare del nostre President ens va recarregar les piles de cara a una vesprada màgica.

Per la vesprada el mag Oscar Lasarte va presentar un fantàstic show que va fer gaudir a la xicalla i als pares presents, i que va deixar bocabadats a molts. Des de la Falla Oeste agraïm a tots els que vau assistir als actes d’aquest cap de setmana. Cavalquem per la festa!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page