top of page

Gala de Nomenaments 2016Amb motiu de reconèixer de manera pública la tasca de tots aquells que contribueixen i han contribuit a fer que la Falla Oeste siga una comissió de bandera, es celebrarà el proper dissabte 30 de gener del 2016 la Gala de Nomenaments 2016 de la Falla Districte Oeste. La gala i el sopar tindrà lloc en els Salons El Poblet de Dénia a les 21:00h on s'entregaràn les Mencions Honorífiques 2016 i l'entrega de Pergamins acreditatius als càrrecs 2016 María, Núria, Tania, Carlos i Rubén.

Amb motiu d'aquesta celebració animem a assistir a tota la comissió en actiu, ex-fallers, veíns i tots aquells relacionats amb la nostra comissió a assitir a la Gala i conèixer de prop la nostra història.

El menú del sopar posterior a la Gala és el següent:

Entrada: Tartar de Jamón Curado y canelón de ensaladilla Segon: Centro de Merluza Plat principal: Ternera de Black angus Postre: Savarin de chocolate Sobretaula de café i infusións

Preu: 26E

Menú Infantil:

Croquetes, Calamars a la Romana, Nuggets de Pollo, Queredilles fregides i Escalope Empanat. Postre: Gelat Refrescos, Aigua.

Preu: 15€

RESERVES AQUI o en el telefón/whatsapp: 649 61 55 38 (Rubén)


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page