top of page

Gala i Sopar de Nomenaments 2016La Gala de Nomenaments 2016 de la Falla Oeste va transcórrer amb els sentiments i emocions falleres a flor de pell. L’ocasió ho mereixia ja que el passat dissabte 30 de Gener els Salons El Poblet acollien l’entrega de la Menció Honorífica 2016 i la Menció a un faller.

L’acte, presentat per Gema i Adam va congregar a més de 150 persones que van gaudir de la gala en la que va començar amb un xicotet recorregut per la història de la Plaça Valga’m Deu, o més coneguda com la Plaça Oeste.


A continuació l’emoció es va apoderar de tots els presents amb l’entrega de la Menció Honorífica 2016 a la Banda Cómico – Múscial Los Claveles d’Alacant, banda de música que ens ha acompanyat durant 43 anys en el districte. Com vam explicar, les Falles de Dénia no s’entendrien sense ells.


El representant de Los Claveles, Manolo va agafar la paraula per a dirigir-nos a tots els presents unes emotives paraules que ni tan sols ell va poder acabar-les sense emocionar-se en més d’una ocasió fent-nos a tots reviure moments viscuts en la comissió junt a ells.


Més tard va ser el torn de desvelar la Menció 2016. Aquest any va recaure en la fallera Leo Molina i Candel, una fallera compromesa amb la comissió des de que va nàixer.


Per acabar l'acte, els càrrecs 2015 van fer entrega a Núria, María, Carlos, Tania i Rubén dels Pergamins del exercici 2016. En finalitzar la xaranga Cachorras Band va amenitzar la nit de manera impecable com ens tenen acostumats.
Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page