top of page

El "Gran Circ de l'Oeste" va arribar al CasalLes Falles 2016 estàn a un tir de pedra i aixó es nota en la nostra ciutat. La passada setmana va ser intensa amb la creació i muntaje de les temàtiques preparades per a la visita als Casals de les comissións de la Ciutat.

Aquest any el Casal Pascual García es va transformar en el "Gran Circ de l'Oeste" per dir a tot el mon faller "Que Continue l'Espectacle!". Dos ballets, malabars, mongetes, misteris i molta màgia que va transmetre l'equip de Casal van fer el que jurat quedarà bocabadat amb la nostra proposta.

El divendres i dissabte va ser el torn de visitar i rebre a totes les comissións falleres fent un pasacarrers per tota la ciutat i acabant en el nostre Casal per continuar fins ben entrada la nit amb la festa fallera.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page