top of page

Taller de Monyos per Enri CrespoNostra FMI en el Taller de Monyos 2016

El passat divendres 19 de febrer, el Casal Pascual García va acollir una nova edició del popular i exitós Taller de Monyos de fallera, en aquesta edició impartit per la professional Enri Crespo.

Davant quasi mig centenar de falleres, Enri va explicar les tècniques del monyo tradicional valencià a les falleres presents i va donar els consells necessaris per a que aquest pentinat els ixca perfecte.

Hem de dir que aquest pentinat te una tècnica laboriosa i que no és gens fàcil. Per això amb aquestos tallers volem donar a conèixer també aquesta part de la festa necessària i que tal vegada en moltes ocasions no li donem la importància que li tocaria.

Totes les fotografies en la Galeria

#2016 #tallerdemonyos

Entradas Recientes

Ver todo