top of page

Dia de la Bandera 2016Les Falles de Dénia són unes de les més importants de la Comunitat i per tant del món. Les festes falleres en la nostra ciutat compten amb una llarga història de tradicións i actes que envolten la nostra festa.

Una de les tradicións més antigues amb major participació i germanor fallera de la ciutat es el popular "Dia de la Bandera de la Falla Oeste", un acte que es remunta a l'any 1972 i que ve celebrant-se ininterrumpidament fins al dia de hui.

És tracta d'un acte distintiu de la Falla Oeste que podem definir, junt amb el sopar de Germanor, com preludi de les falles, i es que, en eixa primera setmana del mes de Març, se'ns ompli la boca de dir "Ja fa oloreta a falles" i el dia de la bandera com que té lloc la primera mascletà de Març, tots diguem "Ja fa olor a pólvora!".

Aquest any celebrarem aquesta efemèride el Diumenge 6 de Març a la Plaça Oeste amb el següent programa:

7 hores.

-Despertà al barri de l'Oeste

8 hores.

-Despertà infantil al barri de l'Oeste

10:30 hores.

-Concentració de la comissió en la Plaça Oeste.

11 hores.

-Recollida de les comissions amb el següent ordre:

• FF. MM. de Dénia i Junta Local • Falla Les Roques • Falla Darrere del Castell • Falla Campaments • Falla Camp Roig • Falla Paris Pedrera • Falla Saladar • Falla Diana • Falla Port Rotes • Falla Baix la Mar • Falla Centro

13:30 hores. -Acte d'Imposició de corbatins a l’estendard de l’Oeste per part de les FFMM de Dénia 2016, Regidora de Festes i Càrrecs 2016 de la Falla Oeste.

14 hores.

-Mascletà en la Plaça Oeste a càrrec de la Pirotècnia Borredà.

14:15 hores.

-Cacahuets, papes, ví, cervessa i tramussos per a tots en el Carrer Moncada, front al Casal Faller Pascual García.

15 hores.

-Dinar per als fallers i falleres patrocinada per Loli Romà i Juan Salvador Peréz en comemoració del 25 Aniversari del seu exercici.

16:30 hores.

-Parc Infantil patrocinat per GD SUMINISTROS INDUSTRIALES per a tots els xiquets.

17 hores.

-Xaranga Cachorras Band enfront del Casal Pascual García per a tots i totes les falleres de Dénia.

Per acabar des de aquestes línies, la Falla Oeste vol convidar a tot el món faller de la Ciutat a gaudir un any més amb nosaltres d'aquest dia tan important per a la nostra comissió. A continuació si punxeu en la imatge podreu entrar al esdeveniment del Dia de la Bandera 2016 a Facebook. Vos esperem!


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page