top of page

Els millors mantenidors, a l'OesteUn any més les Falles de Denia van donar inici amb el tradicional Sopar de Germanor que organitza la Junta Local Fallera en el envetlat de Torrecremada. En aquesta ocasió, la nostra falla va asstir com és habitual per a sopar i fer germanor fallera.

En la gala, la nostra comissió va arreplegar els premis de:

·1er Premi de Tarjetes de Nadal

·Campions de Dards

·Campions de Cinquet

·Campions de Cau

·3er Premi de Presentacións Grans

Des de aquestes linies, la Falla vol agrair a tots aquells que heu participat en la confecció de les presentacións, casals, bandols i jocs fallers per la vostra tasca i per un any més demostrar que la germanor fallera està per damunt de les rivalitats. Enhorbona comissió!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page