top of page

Homenatge a la nostra BanderaCàrrecs 2016

Un any més, la societat fallera de la ciutat de Dénia va rendir homenatge al distintiu de la nostra falla: la nostra bandera. Aquesta celebració es duu a terme l’últim diumenge abans de la plantà de les Falles de Dénia, 6 de Març en aquest exercici faller.


La jornada festiva va començar amb la despertà i la despertà infantil a càrrec dels nostres fallers pel barri de l’Oeste per anunciar a tot el veïnat, que l’Oeste està de festa. A continuació va ser el torn del pasacarrers d’arreplegada a la resta de comissions de la ciutat que ens acompanyaren en aquest dia tan especial per a nosaltres i que s’ha convertit en el inici tradicional de les Falles a Dénia.


Una vegada realitzades les pleitesies amb la resta de comissions, tots plegats a la Plaça vam poder gaudir de l’acte d’imposició de corbatins als estandarts de la Falla Oeste per part dels màxims càrrecs 2016 Tania, Rubén, Maria, Núria i Carlos, les FFMM de Dénia 2016 Marina i Alejandra, i President de la Junta Local Fallera Jose Antonio Monsonis i per últim la Regidora de Festes, Eva Ronda.


A continuació els nous membres de la comissió des dels més menuts fins als més majors van anar jurant bandera per demostrar d’aquesta manera la seua passió fallera per la nostra comissió. En finalitzar l’acte, conduit per la fallera Cristina Reig, els màxims càrrecs de la falla van encendre la Mascletà que la Pirotècnia Borredà ens va preparar per omplir el nostre barri de pólvora i soroll valencià.


Mascletà de la Pirotècnia Borredà

Amb el tradiconal “València en falles” de fons, vam convidar a tots els assistents a passar-se pel Carrer Moncada, on s’ubica el nostre Casal, a un xicotet aperitiu en agraïment a tots els assistents al nostre acte. Mentre l’equip de cuiners encapçalats per antics fallers de la comissió, van cuinar quatre paelles impressionants per a les més de 200 persones que van assistir al dinar, un dinar que va servir d’homenatge als càrrecs de l’any 1991 ara fa 25 anys.


En finalitzar, els castells inflables i la nostra Xaranga Cachorras Band ens va amenitzar la vesprada per tal d’entrar en l’ambient faller que tan especial és i vivim a Dénia. Des de aquestes línies la Falla Oeste vol agrair a tots els assistents, fallers, comissions, Junta Local, Ajuntament, efectius sanitaris i a tots els que vau col·laborar en que el Dia de la Bandera de la Falla Oeste siga un dels dies més especials i importants de les Falles. Cavalquem per la festa!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page