top of page

Benvinguts al 2017



Cuiners de l'apuntà 2017

La flama fallera no s’apaga mai al barri de l’Oeste. Així ho vam demostrar el passa’t diumenge 10 d’abril al Casal Faller Pascual García on va estar molt animat per l’acte de l’Apuntà de la comissió gran i infantil. Moltes cares noves, els fallers de sempre i aquells amics que es van voler sumar a aquesta cita van estar presents. Pablo, Jaime i Jose van ser els encarregats de fer una fantàstica fideuà per al centenar de fallers que ens vam ajuntar al Casal.

Des de aquestes línies agrair-los als cuiners el dinar. I comunicar també que aquells que voleu formar part de la comissió grogueta ho podeu fer qualsevol divendres des de les 20:30h en el nostre Casal que el tenim obert per a tothom. Vos esperem!

Totes les fotografies de l'apuntà en Galeria.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page