top of page

Fallaoeste.com continua creixent!web: fallaoeste.com

Estem d'enhorabona ja que el web oficial de la falla www.fallaoeste.com continua creixent i ja supera el increïble nombre de les 58.000 visites! Aquesta marca ve acompanyada per uns bons nombres en els diferents comptes oficials de la comissió en les xarxes socials. Cal destacar que tots els continguts que compartim i llancem a través dels nostres canals son producció pròpia intentant sempre difondre la nostra cultura fallera. A continuació fem un repàs pels nombres dels nostres comptes:


web: fallaoeste.com

Facebook: És el canal més veterà i compta ja amb 1656 seguidors i aquest nombre no para de créixer.


Facebook: Falla Oeste

Twitter: En aquesta xarxa comptem amb 1271 seguidors convertint-nos en la Falla de Dénia amb major nombre de "followers".

Google +: En aquesta xarxa cada dia contem amb un nombre major de seguidors i estem molt a prop d'aconseguir els 200 seguidors i els 400 amics.


Google +: Falla Oeste

Youtube: Aquest canal és un dels de major audiència amb els que contem. Amb 46 subscriptors, superem ja les 17.000 visualitzacions convertint-se en un autèntic arxiu audiovisual de la comissió.


Youtube: Falla Districte Oeste

Spotify: Aquest és l'últim canal al que ens hem incorporat. Sense dubte la seua acollida està siguent molt bona i col·laborativa entre els fallers de la comissió.


Spotify: falla_oeste

Insatgram: És una de les xarxes socials de moda i la nostra comissió es puntera en aquest medi. Superant els 800 seguidors, els numeros d'aquest compte son immillorables i continuen creixent dia a dia.


Instagram: @FallaOeste

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page