top of page

Treta 2017Càrrecs 2017

Una nit plena de sorpreses. Anit, per fi, va eixir a la llum el secret millor guardat de mà del nostre president Javier Jimenez Cardona.

La nit va començar amb la primera sorpresa abans que ningú ho esperava. Acabaven de tocar les deu i ja estaven tots els assistents a l'acte de la Treta 2017 asseguts a les seues cadires a punt de començar a sopar, quan Javi va aparèixer amb una caixa decorada amb flames i l'escut de la nostra falla. Davant l'expectativa de tots, i com si d'un encanteri es tractara, de la caixa va sortir el nostre Martín, amb una careta d'alegria i emoció, que fa fer que tots botaren de les seues cadires i començaren les primeres felicitacions.


Amb les panxes ja plenes i un poc mes tranquils, va continuar l'acte. Amb el barret ja de president infantil al cap i acompanyat de Javi, Martin es va dirigir a la taula de la comissió infantil amb el ramellet per a la Fallera Major Infantil 2017. No va fer patir massa les nostres falleretes. Tan sols una volteta a la taula, i va entregar el ramell esperat a Neus Sánchez Garcia. No va ser fàcil per a ningú contindre les llàgrimes d’emoció en veure la careta de la nostra Neus. Quina alegria! Per fi, Javi va agafar el ramell més esperat per a una fallera. Amb quasi 200 assistents, es va arrimar una a una a totes i cadascuna de les falleres de la nostra comissió, donant així a un moment més que esperat una emoció i uns nervis difícils d'explicar. I per fi, després de diverses parades, va arribar l'última i definitiva. Amb les mans encara tremolant, Laura Rubio i Masià va agafar el ramell de les mans de Javi i com va poder es va alçar amb els ulls plens de llàgrimes. Tots dos es van dirigir junts davant del photocall, on aguardaven contents els seus càrrecs infantils, i el presentador de l'acte va aclamar als assistents:


Treta FM 2017

"Senyores i senyors, els presentem els càrrecs de l'exercici 2016/2017. Xiquet Martín Ivars i Pastor Xiqueta Neus Sánchez i Garcia Senyoreta Laura Rubio i Masià President Javier Jiménez i Cardona"

Des d'aquestes línies volem felicitar als nous càrrecs i agrair l'assistència i col·laboració de tots per fer d'aquest un acte màgic que no podrem oblidar mai.

Video Retransmissió Periscope: https://www.youtube.com/watch?v=eKJVPc8eO34

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page