top of page

Entrega de Taps SolidarisEntrega de Taps Solidiaris 2015/2016

El passat dissabte de matí vam fer entrega a la Federació Marina Alta Solidària dels taps de plàstic que hem arreplegat durant el passat exercici ( i amb aquest ja són dos ) per a la campanya “Tapones Solidarios Marina Alta” que destinarà la recaudació de la recollida de taps a xiquets amb necessitats mèdiques i ortopèdiques, i a projectes d’acció social.

Des de ací anunciem que per tercer any consecutiu tornarem a disposar en el Casal Pascual García d'un punt de recollida de taps per a que tots pugau aportar el vostre granet d'arena. Animem a tot el veïnat del barri, fallers i resta de ciutadans a apropar-se al Casal qualsevol divendres i depositar els taps de plàstics per a una bona causa. Perqué les falles, també son solidaries!


Entradas recientes

Ver todo
bottom of page